Ilmoittaudu webi­naariin:

Tavoitteena Lean-tuotanto?
Osa 1: Koneseurannalla luotettavaa ja reaaliaikaista tietoa tuotannosta

Tervetuloa osallistumaan webinaarisarjamme Tavoitteena Lean-tuotanto - ensimmäiseen osaan! Tässä webinaarisarjassa lähdemme liikkeelle tuotannosta tehtävän tiedonkeruun merkityksestä ja kuinka sitä kannattaa lähteä toteuttamaan. Puhumme erityisesti koneseurannasta ja kuinka sen avulla tuotantokoneilta- ja linjoilta voidaan kerätä tietoa automaattisesti ja näin saavuttaa reaaliaikainen näkymä koko tuotantolaitoksen tilanteeseen.

Tuotannon automaattinen seuranta ja tiedonkeruu ovat tuotannon päivittäisjohtamisen lisäksi yksi Lean-tuotannon konkreettisimmista työkaluista. Koneseuranta tukee Lean-ajattelun keskeisimpiä tavoitteita, kuten parempaa laatua, lyhyempiä läpimeno-, häiriö- ja odotusaikoja sekä pienempää hävikin määrää. Koneseurannan avulla päästään kiinni tuotannon nykytilaan, kuten koneiden kapasiteettiin, käyntiaikoihin ja pysähdysten syihin. Nämä tiedot ovat edellytys tuotannon tehokkaalle operatiiviselle johtamiselle ja siksi tärkeä investointi kaikille tuotantoyrityksille – erityisesti niille, joilla on tuotannossaan käytössä paljon koneita.

Järjestämme maksuttoman webinaarisarjamme ensimmäisen osan tästä aiheesta tiistaina 21.5.2019 klo 9 alkaen.

Webinaarissa kerromme, mitä tietoa koneseurannan avulla tuotannosta voidaan saada ja mitä hyötyä näistä tiedoista on tuotannon Lean-päivittäisjohtamiselle sekä miten tiedonkeruu tuotannosta kannattaa aloittaa. 

45 minuutin webinaarissa kerromme mm. seuraavista aiheista:

  • Miksi tuotannosta kannattaa kerätä tietoa koneseurannalla?
  • Mitä tietoa koneseurannan avulla voidaan kerätä?
  • Miten koneseurannan aloittaminen kannattaa tehdä?

 Webinaari: Koneseurannalla luotettavaa ja reaaliaikaista tietoa tuotannosta

Ilmoittaudu webinaariin täyttämällä oheinen lomake. Webinaari on maksuton eikä  ilmoittautuminen sido sinua mihinkään.