<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=488305&amp;fmt=gif">

Kunnossapidon kehittäminen

25.7.2017 10:00:00

Suosituimmat artikkelit kunnossapidon kehittämiseen liittyen

Kunnossapidon kehittäminen

Olemme kuluneen vuoden aikana julkaisseet useita kunnossapidon kehittämiseen liittyviä asiantuntijamateriaaleja, jotka löydät jatkuvasti päivittyvän blogimme lisäksi tietopankistamme. Kokosimme tähän artikkeliin lukijoidemme mielestä kiinnostavimmat artikkelit kunnossapitoon liittyen.

Eurot takaisin alle vuodessa - häiriötön tuotanto ohjaa kunnossapidon ROI-laskentaa

Käsite tehokkaasta kunnossapidosta on muuttumassa nopeasti. Tehokkuutta ja onnistumista ei enää määritä niinkään kunnossapidon budjetissa pysyminen tai sen pienentäminen, vaan yhä useammin kunnossapidolle asetetaan tavoitteet tuottavuuden kautta.

TPM (Total Productive Maintenance) on jo tuttu käsite vuosien takaa. Nyt tuottavuuslähtöinen ajattelutapa konkretisoituu ja sen vaikutuksia haetaan nopeasti. Lue lisää.

Tehokkaasti hyödynnetyn kunnossapitojärjestelmän 5 etua

Kunnossapitoa tarvitaan paitsi olemassa olevien vikojen korjaamiseen sekä huoltotoimenpiteisiin käyttövarmuuden takaamiseksi, myös yhä enenevissä määrin ns. piilevien vikojen havaitsemiseen ja kuntoon laittamiseen.

Mitä etuja tehokkaasti hyödynnetty kunnossapitojärjestelmä tuo? Lue lisää.

Työturvallisuus osana kunnossapidon päivittäisjohtamista

Teollisuuden työturvallisuuteen on alettu panostaa yhä enemmän viime vuosien aikana. 70-90% valmistavan teollisuuden työturvallisuushavainnoista poikii työtä tehtaan kunnossapitoporukalle.

Miten tämä kokonaisuus saadaan hallintaan ja mikä rooli kunnossapitojärjestelmällä on työturvallisuuden parantamisessa? Lue lisää.

Haluatko lisätietoja?

Muut kunnossapidon kehittämiseen liittyvät artikkelimme löydät täältä. Löydät aiheeseen liittyen lisätietoa myös maksuttomista oppaistamme.

Mistä aiheista sinä haluaisit lukea lisää tulevaisuudessa? Otamme mielellämme vastaan toiveitanne, kerro ideasi meille!

Jaa artikkeli: