Webinaarisarjan ensimmäisessä osassa lähdemme liikkeelle tuotannosta tehtävän tiedonkeruun merkityksestä ja kuinka sitä kannattaa lähteä toteuttamaan. Puhumme erityisesti koneseurannasta ja kuinka sen avulla tuotantokoneilta ja -linjoilta voidaan kerätä tietoa automaattisesti ja näin saavuttaa reaaliaikainen näkymä koko tuotantolaitoksen tilanteeseen.

Tuotannon automaattinen seuranta ja tiedonkeruu ovat tuotannon p√§ivitt√§isjohtamisen lis√§ksi yksi Lean-tuotannon konkreettisimmista ty√∂kaluista. Koneseurannan avulla p√§√§st√§√§n kiinni tuotannon nykytilaan, kuten koneiden kapasiteettiin, k√§yntiaikoihin ja pys√§hdysten syihin. N√§m√§ tiedot ovat edellytys tuotannon tehokkaalle operatiiviselle johtamiselle ja siksi t√§rke√§ investointi kaikille tuotantoyrityksille ‚Äď erityisesti niille, joilla on tuotannossaan k√§yt√∂ss√§ paljon koneita.

Webinaaritallenteessa kerromme, mit√§ tietoa koneseurannan avulla tuotannosta voidaan saada ja mit√§ hy√∂ty√§ n√§ist√§ tiedoista on tuotannon Lean-p√§ivitt√§isjohtamiselle sek√§ miten tiedonkeruu tuotannosta kannattaa aloittaa. 

Webinaaritallenteessa kerromme mm. seuraavista aiheista:

  • Miksi tuotannosta kannattaa ker√§t√§ tietoa koneseurannalla?
  • Mit√§ tietoa koneseurannan avulla voidaan ker√§t√§?
  • Miten koneseurannan aloittaminen kannattaa tehd√§?

 webinar_towards_lean_part_1_cover_fi

Siirry katsomaan webinaaritallenne täyttämällä oheinen lomake. Tallenne on maksuton eikä lataaminen sido sinua mihinkään.

Perehdy Lean-tuotannon keskeisimpiin kysymyksiin ja vastauksiin Lean-tuotanto -sivuillamme.