Katso tal­len­ne we­bi­naa­ris­ta:

Tavoitteena Lean-tuotanto?
Osa 1: Koneseurannalla luotettavaa ja reaaliaikaista tietoa tuotannosta

Webinaarisarjan ensimmäisessä osassa lähdemme liikkeelle tuotannosta tehtävän tiedonkeruun merkityksestä ja kuinka sitä kannattaa lähteä toteuttamaan. Puhumme erityisesti koneseurannasta ja kuinka sen avulla tuotantokoneilta ja -linjoilta voidaan kerätä tietoa automaattisesti ja näin saavuttaa reaaliaikainen näkymä koko tuotantolaitoksen tilanteeseen.

Tuotannon automaattinen seuranta ja tiedonkeruu ovat tuotannon päivittäisjohtamisen lisäksi yksi Lean-tuotannon konkreettisimmista työkaluista. Koneseurannan avulla päästään kiinni tuotannon nykytilaan, kuten koneiden kapasiteettiin, käyntiaikoihin ja pysähdysten syihin. Nämä tiedot ovat edellytys tuotannon tehokkaalle operatiiviselle johtamiselle ja siksi tärkeä investointi kaikille tuotantoyrityksille – erityisesti niille, joilla on tuotannossaan käytössä paljon koneita.

Webinaaritallenteessa kerromme, mitä tietoa koneseurannan avulla tuotannosta voidaan saada ja mitä hyötyä näistä tiedoista on tuotannon Lean-päivittäisjohtamiselle sekä miten tiedonkeruu tuotannosta kannattaa aloittaa. 

Webinaaritallenteessa kerromme mm. seuraavista aiheista:

  • Miksi tuotannosta kannattaa kerätä tietoa koneseurannalla?
  • Mitä tietoa koneseurannan avulla voidaan kerätä?
  • Miten koneseurannan aloittaminen kannattaa tehdä?

 Webinaaritallenne 2 Koneseuranta - ensimmäinen askel kohti tuotannon tehokkuuden kasvua-1-1

Siirry katsomaan webinaaritallenne täyttämällä oheinen lomake. Tallenne on maksuton eikä lataaminen sido sinua mihinkään.

Perehdy Lean-tuotannon keskeisimpiin kysymyksiin ja vastauksiin Lean-tuotanto -sivuillamme.