<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=488305&amp;fmt=gif">
20.12.2016 14:25:31

Katsaus ja kiitos kuluneesta vuodesta!

Joulutervehdys

Vuosi alkaa tulla päätökseen ja monessa yrityksessä tehdään vielä viimeistä loppukiriä ennen vuoden vaihdetta ja lähestyvää tilinpäätöstä. Ennen jouluun rauhoittumista ja kinkun syöntiä on hyvä tehdä vielä katsaus kuluneeseen vuoteen.

Asiantuntijuus esiin

Meillä ARROWilla on takana työntäyteinen, tapahtumarikas ja kehittymisen vuosi.

Markkinointiviestinnässä olemme panostaneet asiantuntijuutemme esille tuontiin. Lähes 25 vuoden kokemus pitää sisällään paljon näkemystä ja kokemusta tuotannon ja kunnossapidon kehittämisestä valmistavassa teollisuudessa. Tästä on versonut monta blogikirjoitusta alkuvuodesta avattuun asiantuntijablogiimme.

ARROWn toiminta ei ole koskaan ollut vain ohjelmistokumppanuutta, vaan työtä on tehty ”kädet savessa” tehtaan lattiatasoa myöten. Upeat asiakkaamme ovat ottaneet ilolla vastaan myös meidät viestinnän ihmiset tutustumaan omaan toimintaansa ja myös kertomaan siitä. Asiakaslehti Nuolenkärkeä on tehty tänäkin vuonna kaksi numeroa ja asiakascaseihin voitkin käydä tutustumassa verkkolehden puolella.

ARROWn järjestelmätoimituksiin liittyy yhä enemmän asiakkaan tuotannon tai kunnossapidon toimintaa kehittävä ja konsultoiva tuki. Aivan viime vuosien aikana tämän merkitys on edelleen kasvanut. Tästä asiantuntijaroolista voimme todeta, että yksin järjestelmä ei kaikkia haasteita ratkaise – vaan onnistumisen edellytys piilee asiakkaan oman, päivittäisen toiminnan muuttumisessa ja kehittymisessä, sopivan järjestelmän tukemana.

Lähestymistapana Lean

Meille hyväksi todettu lähestymistapa omaan ja asiakkaan toiminnan kehittämiseen on Lean. Mitä se Lean sitten oikein tarkoittaa? Me kuorimme sanan ympäriltä hypetyksen pois ja kirjoitimme useammankin asiantuntijaoppaan siitä, mitä Lean-ajattelun hyödyntäminen konkreettisesti tarkoittaa, ja mitä työkaluja me ARROWilla voimme sen hyödyntämiseen tarjota. Keväällä avattu Tietopankkimme tarjoaa Leanin lisäksi monta muutakin vinkkiä tuotannon ja kunnossapidon kehittämiseen.

Tapahtumapuolella kuluneen vuoden ehdottomiin huippuhetkiin kuuluvat kohtaamiset ykköstyyppien, eli asiakkaidemme kanssa. Olemme saaneet todeta huikeita tuottavuuden kasvupyrähdyksiä, kunnossapidon kustannusten kaventumista ja henkilökohtaisia onnistumisia asiakasyrityksissämme. Näistä saimme kuulla myös livenä lokakuisilla ARROW Käyttäjäpäivillä. Hienoa oli todeta, kuinka päivät kiinnostivat jälleen yli 130 tuotannon ja kunnossapidon ammattilaista. Käyttäjäpäivät järjestetään seuraavan kerran syksyllä 2018 Jyväskylän Paviljongissa.

Uusia tuulia

Edellä mainittujen huippuhetkien lisäksi ARROW-tiimiin on liittynyt uusia jäseniä ja organisaatiotamme on hiottu vastaamaan entistä paremmin asiakastarpeita. Uusia tiimiläisiä on odotettavissa myös tulevan vuoden aikana. Lisäksi ensi vuonna yritysilmeemme uudistuu. Kulunut vuosi on uudistanut meidät ja visiomme jo sisältä – miltä se uusi sitten tulee näyttämään ulospäin? Kannattaa seurata virallisia somekanaviamme FB, LinkedIn ja Twitter heti alkuvuodesta lähtien!

Joka Joulu olemme perinteisesti muistaneet lapsia eri puolilla maailmaa. Tänä vuonna halusimme tuoda auttamisen tähän lähelle ja olemme mukana MLL Jyväskylän yhdistyksen Joulun ruoka-apu -keräyksessä, jolla hankitaan 20:lle vähävaraiselle perheelle ruokaa ja tarvikkeita jouluaterian järjestämistä varten.

Näillä sanoilla, haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme, yhteistyökumppaneita ja sidosryhmiämme upeasta vuodesta sekä toivottaa

Lämmintä Joulunaikaa juuri sinulle ja läheisillesi.

 

Jaa artikkeli: