<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=488305&amp;fmt=gif">

ARROW

26.6.2018 8:30:00

Hyvää kesää ja suosituimmat artikkelit

Hyvää kesää toivottaa Arrow!

Kuumimman kesälomakauden häämöttäessä jo aivan nurkan takana haluamme toivottaa asiakkaillemme sekä blogin lukijoillemme rentouttavaa ja aurinkoista kesää! Lomalla on hyvä unohtaa työjutut, mutta jos laiturin nokkaan lukemista kaipailet, niin tässä linkkejä tämän vuoden suosituimpiin artikkeleihimme:

Aina ajankohtainen LEAN

Tuotantoympäristöstä tuttu Lean-filosofia on muutamien viime vuosien aikana noussut vahvasti esiin myös muilla toimialoilla. Aiheen suureen suosioon perustuu varmasti myös se, että Lean-aiheiset blogiartikkelimme sekä asiantuntijaoppaamme kiinnostavat suurta yleisöä kuukaudesta toiseen.

5S-menetelmä

Lean-filosofiaan vahvasti linkittyvä 5S-menetelmä on myös yksi blogimme suosituimmista aiheista. Tyypillisesti Lean-ajattelun soveltaminen aloitetaan juuri 5S-työkalulla, koska se on hyvin konkreettinen ja sillä saadaan nopeasti aikaan näkyviä tuloksia. 5S-työkalu soveltuu käytettäväksi myös muualla kuin tuotantoympäristössä ja sen hyödyt konkretisoituvat entisestään, kun menetelmä digitalisoidaan. Lisätietoa 5S-menetelmän digitalisoinnista saat uusimmasta asiantuntijaoppaastamme.

Tunnusluvut ja mittarit

Tuotannon ja kunnossapidon tunnusluvut sekä erilaiset mittarit ovat niin ikään suosikkiaiheitamme, sillä uskomme vahvasti siihen, että ilman faktatietoa ei voida myöskään johtaa. Tuotannon tehokuutta mitataan tyypillisesti OEE/KNL-mittarilla, josta kerromme tarkemmin täällä. Julkaisimme keväällä myös kunnossapidon tunnuslukuja käsittelevän asiantuntijaoppaan, jonka voit ladata itsellesi maksutta täältä.

Päivittäisjohtaminen

Erinomaisen päivittäisjohtamisen avaintekijöitä ovat luotettava ja reaaliaikainen tiedon kerääminen tuotannosta, moderni kunnossapidon hallinta sekä ymmärrystä lisäävä tiedon visualisointi. Kirjoitimme blogiimme myös siitä, mitä päivittäisjohtaminen tarjoaa tuotannon esimiehille.

Uusi tuote, uudet kujeet

Viime vuosi oli koko historiamme tapahtumarikkain, eikä tämä vuoden 2018 alkupuoliskokaan ole jättänyt ketään kylmäksi. Avasimme viime vuoden käänteitä myös blogissamme. Alkuvuoden suurin ponnistuksemme oli ehdottomasti uuden MES-järjestelmätason tuotteemme GEMAn lanseeraus.

Syksyllä jälleen ARROW Käyttäjäpäivät

Kesän jälkeen katseet onkin sitten tiiviisti jo marraskuun alussa. Silloin järjestämme suositun ARROW Käyttäjäpäivät 2018 -seminaarin, joka on tarkoitettu asiakkaidemme lisäksi myös muille tuotannon ja kunnossapidon kehittämisestä kiinnostuneille.
Lisätietoja Käyttäjäpäivistä täällä.

 

Aurinkoista ja lämmintä kesää!


ARROW tiimi

Jaa artikkeli: