<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=488305&amp;fmt=gif">

ARROW

19.12.2017 8:59:40

Hyvää joulua ja kiitos kuluneesta vuodesta!

Hyvää joulua!

Tänä jouluna, kuten aiempinakin vuosina, halusimme joululahjavaroin tukea järjestöä, joka auttaa lapsia ja lapsiperheitä. Pelastakaa Lapset ry. Keski-Suomen aluetoimisto hoitaa mm. kotimaan ja kansainvälisiä adoptioita,  perhehoitoa,  lomakoti- ja tukiperhetoimintaa sekä tukihenkilö- ja sporttikummitoimintaa. Järjestö on ammatillinen toimija ja lahjoittamamme tuki suunnataan sinne, missä sitä eniten tarvitaan.

Uudistumisen aikaa

Täällä meillä ARROW’lla kuluneeseen vuoteen on mahtunut paljon erilaista aktiviteettia. Brändimme, koko yritysilmeemme sekä ydinviestimme koki vuoden aikana uudistuksen. Uuden brändimme kosketuspisteet ovat tarjolla kaikissa kohtaamisissamme; verkkosivuilla, somessa, tapaamisissa, viestein. Joko muuten olet tutkinut uudet nettisivumme?

Olemme saaneet myös uusia työkavereita ja heitä on odotettavissa lisää vuoden vaihteen jälkeen! On hauskaa, kun työyhteisömme jatkaa kasvuaan, ammattitaito lisääntyy ja sen myötä opimme toisiltamme lisää. Lisäksi kuluneena vuotena yrityksemme työhyvinvointiin sekä työskentely- ja toimintamalleihin on panostettu paljon. Meillä yhteiseen työhyvinvointiin voi jokainen vaikuttaa.

Aitoa kumppanuutta

ARROW-asiakasjoukkomme kasvoi erittäin mukavasti vuoden aikana. Uudet käyttäjät eri toimialoilta ovat päässeet tutustumaan ratkaisuihimme oman työnsä kautta. Tässä työssä heitä ovat olleet tukemassa osaavat projektipäällikkömme sekä asiantunteva tukitiimimme.

Järjestelmätoimituksissa ja järjestelmiemme tuotekehityksessä on ensiarvoisen tärkeää, että me pystymme tukemaan kunnossapidon asentajien, tuotannon operaattoreiden sekä työnjohdon päivittäistä työtä. Uusi asiakkaamme on valinnut paitsi ARROW-järjestelmäratkaisun, myös ARROW’n kumppanikseen. Tämä kumppanuus, aito yhteistyön kehittäminen sekä osaamisemme jakaminen asiakkaillemme on bisneksemme ytimessä entistä syvemmin.

Pitkä kokemus näkyy ja kuuluu

On ilahduttavaa nähdä, kuinka paljon jakamamme tietotaito kunnossapidon ja tuotannon kehittämisestä sekä päivittäisjohtamisen parantamisesta kiinnostaa. Kohta 25 vuoden kokemuksella kaikilta valmistavan teollisuuden toimialoilta voidaan todeta, että meillä on näkemystä ja osaamista annettavana ja sitä haluamme jakaa. Kanavina tässä kaikille ovat tarjolla suuren suosion saavuttaneet Tietopankkimme sekä Blogimme.

Tulevasta vuodesta riittää niin ikään paljon kerrottavaa! Ensi vuonna pääsemme mm. kertomaan upeita asiakastarinoita, julkaisemme uuden järjestelmätuotteen, rekrytoimme uusia osaajia, mittaamme asiakastyytyväisyyttä, pidämme ARROW Käyttäjäpäivät sekä tietysti juhlimme 25 vuotista taivaltamme. Ihan vain muutamia mainitakseni! Tärkein työmme on kuitenkin asiakkaidemme parissa, siinä ihan jokapäiväisessä työssä, jossa heidän haasteet ja meidän ratkaisumme kohtaavat.

Ihanaa joulunodotusta kaikille!

Jaa artikkeli: