<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=488305&amp;fmt=gif">

ARROW

1.7.2019 10:12:13

Hyvää kesää! Alkuvuoden suosituimmat blogit ja uutiset

ARROW toivottaa hyvää kesää

ARROWn tiimi toivottaa asiakkaille ja blogin lukijoille lämmintä kesää! Tässä poimintoja alkuvuoden suosituimmista materiaaleistamme sekä ajankohtaisista uutisista.

Lean ja 5S edelleen kuumia aiheita

Lean ja 5S eivät ole menettäneet suosiotaan kiinnostavimpien aiheiden joukossa. Viime vuoden tapaan suosituimpia oppaitamme alkuvuoden aikana olivat Lean-tuotannon aloittamiseen suunnattu oppaamme sekä opas 5S:n hyödyntämiseen tuotannossa.

Kyseisten aiheiden ympärille on tuotettu myös uutta asiantuntijamateriaalia. Tänä vuonna olemme julkaisseet 5S:n liittyen kaksi blogiartikkelia: digitaalisen 5S-auditoinnin usein kysytyistä kysymyksistä ja miksi yritykset epäonnistuvat 5S-menetelmän ylläpidossa

Tiedonkulku tuotannossa

Maaliskuisessa blogiartikkelissa asiantuntijamme Juho Vuohelainen kertoi, millainen merkitys kommunikaatiolla on tuotannon häiriötilanteissa. Tuotannon häiriöistä seuraa yleensä kerrannaisvaikutuksia, jotka nostavat häiriöiden aiheuttamia kokonaiskustannuksia. Tehokas tiedonkulku eri sidosryhmien välillä vähentää häiriöistä syntyvää hukkaa ja auttaa tuotantotavoitteen saavuttamisessa. 

Webinaarit

Vuoden alussa pidettiin ARROWn ensimmäinen webinaari, joka keräsi huiman suosion. Webinaarin aiheena oli 5S auditointi ja sen tuominen osaksi tuotannon päivittäis­rutiineja sekä jatkuvaa parantamista. Kyseisestä webinaarista löydät tallenteen täältä.

Tätä seurasi myös toinen webinaari toukokuussa, joka oli webinaarisarjan “Tavoitteena Lean-tuotanto?” ensimmäinen osa ja aiheena oli koneseuranta. Myös tästä webinaarista löydät tallenteen täältä. Webinaarisarja saa jatkoa syksyllä, joten kannattaa pysyä kuulolla!

Uusi tuote digitaaliseen 5S auditointiin

ARROWn vuoteen on mahtunut myös uuden tuotteen julkaisu: 5S auditoinnit digitalisoiva järjestelmä ARROW 5S Audit. Valmis ja helppokäyttöinen ratkaisu, jonka sähköiset, muokattavat tarkastuslomakkeet, helppo kirjaustapa ja tiedon läpinäkyvyys auttavat saamaan todellisen ja pysyvän muutoksen työympäristöön. Tuotteesta on saatavilla myös maksuton 2 viikon demoversio.

Muutoksia ARROWn johdossa

ARROWn johdossa tapahtui muutoksia alkuvuoden aikana, kun ARROW Engineering Oy:n toimitusjohtajaksi nimettiin Sami Kajan. Ennen nykyistä tehtävää Kajan toimi kolmen vuoden ajan ARROW:n varatoimitusjohtajana sekä järjestelmätoimituksista vastaavana johtajana. Lue koko uutinen täältä.

Rentouttavaa kesää!

Toivottaa ARROW tiimi

Jaa artikkeli: